Món Esport
El Madrid guanya amb un nou escàndol arbitral (1-4)
  • CA

 

El Madrid ha guanyat a Balaidos i ja té tres quarts de lliga al sarró. Els blancs s’han imposat al Celta amb dos gols de Cristiano, un de Benzema, un de Kroos (1-4) i la inestimable ajuda de l’àrbitre, Martínez Munuera. Els blancs només necessiten un punt a La Rosaleda per guanyar el campionat. 

Els madridistes han sumat tres punts d’or al camp de la uralita i les esperances del Barça cada cop són més remotes. Cristiano, al primer (i únic) xut de la primera meitat ha enviat un míssil al qual no ha pogut respondre Sergio Álvarez. El davanter portuguès ha encaminat els seus cap a la victòria i cap al títol amb un xut marca de la casa. 

 

El VAR és imprescindible

 

L’àrbitre del partit ha tornat a posar en safata la victòria al Reial Madrid. Martínez Munuera ha expulsat el millor jugador del Celta, Iago Aspas, per dues grogues inversemblants. La primera, per protestar unes mans claríssimes de Varane a la línia de l’àrea. Munuera no només no ha assenyalat falta a la frontal. Ha indicat servei de porteria ignorant que Varane havia estat l’últim a tocar la pilota i ha amonestat Aspas per reclamar quelcom que havia vist tothom excepte ell. 

La segona groga ha estat un acudit de mal gust. Ramos li ha fet un penal clamorós i Munuera ha considerat que s’havia llançat a la piscina. Segona cartulina i al carrer. A la següent jugada, Cristiano, que sí que s’havia llançat, no ha vist la groga (era la cinquena i no podria haver jugat a Màlaga). 

El paper dels àrbitres a aquesta lliga mereix ser revisat, analitzat i estudiat amb calma. O la RFEF i la LFP es posen d’acord i instauren el VAR d’una vegada, o el futbol espanyol continuarà sempre sota l’ombra de la sospita. És l’hora d’acabar amb aquests arbitratges nefastos de primera divisió. Actuacions com la d’avui de Martínez Munuera deixen lloc a les suspicàcies. 

 

Guidetti, gol i ridícul

 

Guidetti, el davanter referència, ha fallat en tot. Fins i tot en el gol que ha marcat, fruit d’un rebot (significava l’1-2). El suec és lent, poruc, imprecís i té un punt de malastrugança, Super-Guidetti (com el coneixen a territori celtinya) és un dels jugadors més sobrevalorats de la lliga. És l’exemple de futbolista amb més focs artificials al seu voltant que rendiment real. Un error seu a boca de canó ha propiciat el contraatac del Madrid que ha desembocat en el 0-2. 
 

El gol del davanter del Celta ha posat emoció però un minut després ha aparegut Karim Benzema, en posició dubtosa, per fer l’1-3. L’aparició del francès ha aniquilat les opcions dels gallecs, que han vist com Kroos feia l’1-4 als minuts final i ha segellat un resultat marcat per l’arbitratge. És inadmissible que un àrbitre actuï d’aquesta manera quan s’està decidint un títol i que ho faci impunement. Martínez Munuera dóna arguments per creure en conxorxes arbitrals. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa