El Madrid guanya al Sadar (1-3)

El Madrid continua caminant al vorell de l’abisme, però no cau. Si més no a la lliga. Avui ha tornat a guanyar (1-3), al Sadar, tot i que Osasuna ha estat superior durant gran part del matx. Cristiano primer i Isco a la segona meitat han superat el porter Sirigu. Lucas Vázquez ha tancat el marcador i el Madrid torna a sumar els tres punts, apropant-se cada partit més al títol de lliga.

Cristiano ha aprofitat una pilota a l’esquena de la defensa pamplonesa per obrir la llauna. Ha encanonat el porter d’Osasuna, que hauria pogut aturar la pilota, ja que li ha passat per sota les cames. Minuts més tard Karim Benzema ha pogut fer el segon però una mà miraculosa de Sirigu ha desviat el cuir quan el francès l’empenyia al fons de la xarxa.

Osasuna ha dominat el joc durant molts minuts, a partir de Sergio León i Jaime Romero, els millors de l’equip vermell. Ha estat León, al minut 33, qui ha aconseguit empatar el partit, picant la pilota per sobre de Keylor Navas en un gest tècnic exquisit.

Osasuna ha dominat a la primera meitat i Keylor ha hagut d’intervenir un parell de vegades per evitar el gol local. No ha aprofitat la seva oportunitat l’equip de Pamplona i ho ha acabat pagant. Isco, al minut 62, ha recollit una pilota morta a l’interior de l’àrea per fer el segon gol dels blancs i matar l’esperança d’Osasuna.

El Madrid ha passat a dominar l’esfèric i el tempo del joc, tirant contres ràpides que han esgotat els pamplonesos. Tot i això Sergio León, al minut 83, ha fet lluir Keylor Navas amb una gran estirada. Osasuna ha fet d’equip gran però el Madrid s’emporta els tres punts del Sadar. La golejada l’ha tancat Lucas, al 93, col·locant l’1-3 al marcador.