El Madrid guanya a Butarque (2-4)

El Madrid ha guanyat a Butarque (2-4). Partit còmode pel conjunt madridista, farcit de suplents, que ha administrat un avantatge inicial de tres gols durant tot el partit. Els blancs han tingut plena efectivitat als primers minuts (22 ja guanyaven 0-3).

El Leganés ha donat guerra tot i el 0-3, col·locant-se només a un gol al vorell del descans. Morata (en dues ocasions) i James havien liquidat un partit plàcid però Gabriel i Luciano, en tres minuts, han posat la por al cos dels de Zidane.

Luciano ha fet el 2-3 a la sortida d’un corner i posa la lupa de nou sobre Keylor Navas, incapaç d’aturar cap bola que vagi entre els tres pals. Les ganes i l’esma dels pepineros no ha estat suficient per incomodar el Madrid, que al minut 48 ha fet el 2-4.

Mantovani, amb la mà i en pròpia porteria, ha fet el quart de l’equip merengue, desfent les il·lusions del Lega, un equip aguerrit però a anys llum del Reial Madrid, que arribarà líder al derbi del próxim dissabte, la penúltima prova de foc del Madrid a la Lliga.