El Madrid de Solari progressa adequadament (0-5)

Tercer partit d.L. (després de Lopetegui), tercera victòria. El Reial Madrid no té pietat del modest Viktoria Pilsen i encarrila la classificació per als vuitens de final de la Champions League amb un contundent triomf a la República Txeca (0-5). Els blancs encara no poden presumir de tenir el bitllet per a la següent fase matemàticament assegurat, però sí que demostren, amb una actuació solvent, que la mala dinàmica ja és història. El pròxim diumenge, a Balaídos contra el Celta de Vigo, hauran de transformar les sensacions en realitats.

Després d’un inici voluptuós dels locals, el Reial Madrid ha imposat la seva autoritat amb quatre estocades que han palesat, al mateix temps, l’efectivitat ofensiva d’uns i la permissibilitat defensiva dels altres. Abans del descans, Benzema, en dues ocasions, Casemiro i Bale han celebrat quatre dianes que han tingut un denominador comú: la fragilitat del Viktoria Pilsen. Els madrilenys s’han reconciliat amb el gol després de força temps amb moltes imprecisions en els darrers metres i el resultat al descans, 0-4, ha previst una segona meitat sense història al Doosan Arena.

Així ha estat. Els de Solari s’han limitat a deixar passar els minuts mentre els txecs, innocents, han intentat intimidar Courtois (qui, per cert, ha estat titular un altre cop en detriment de Keylor Navas). Amb més ganes que futbol, el Viktoria Pilsen no ha aconseguit veure porteria en cap ocasió, tot i que ho ha merescut, mentre el Madrid ha deixat de prémer l’accelerador. Tot i això, Kroos, en culminar una bona conducció de Vinícius amb una subtil vaselina, ha pogut perfeccionar el seu partit amb un gol a vint minuts per al final.

La Roma tampoc ha fallat al camp del CSKA de Moscou (1-2) i, després de quatre jornades, el conjunt italià ha sumat els mateixos punts que el Madrid, dotze. Els russos, per la seva banda, es mantenen com als tercers classificats, mentre que el Viktoria Pilsen és el cuer amb només un punt. El pròxim dimarts 27 de novembre, els espanyols visitaran l’Olímpic de Roma amb la primera posició del Grup G en joc.