Món Esport
El Madrid compleix davant l’Eibar (2-0)
  • CA

La calma abans de la tempesta. Zidane era conscient que el partit d’avui davant l’Eibar havia de ser, segurament, un tràmit abans no comenci l’autèntic “tourmalet” de la temporada. Per aquest motiu, l’onze del Madrid presentava algunes novetats i jugadors com Militao, Isco o Marcelo han sortit d’inici.

Durant la primera part els blancs han dominat a plaer, amb diverses aproximacions del de sempre, Karim Benzema, que fins i tot ha vist com li anul·laven un gol. Semblava que el gol madridista no trigaria a arribar, i així ha estat. Marco Asensio, amb un gran control orientat, s’ha quedat sol davant Dimitrovic i ha fet l’1 a 0 al minut 41 de la primera part.

A la represa, l’Eibar ha sortit més agressiu, però insuficient per arribar a batre un Courtois molt segur. El clima sobre Valdebebas ha empitjorat, a la vegada que el Madrid creava perill de nou sobre la porteria basca. Fins al minut 73 de partit, quan Benzema, aquest cop sí, ha marcat el 2 a 0 per sentenciar un partit que a partir d’aquest moment ha tingut poca història.

D’aquesta manera, el Madrid posa pressió a Barça i Atlètic, que juguen dilluns i diumenge respectivament. Els de Zidane s’han situat de forma provisional per sobre dels blaugrana, i a tres punts només dels matalassers. Tot plegat, per ara, amb un partit més que els seus dos rivals pel títol de Lliga.



Més notícies
Els carrers de Donostia abans de la final | El Món
VÍDEO | L’espectacular ambient a Donostia abans de la final de Copa
Notícia: VÍDEO | L’espectacular ambient a Donostia abans de la final de Copa
Comparteix
La pandèmia no impedeix la celebració de les aficions basques
Mbappé i Messi, durant el duel de Champions | @KMbappe
Mbappé sobre Messi i Cristiano: “Sempre penso que el millor sóc jo”
Notícia: Mbappé sobre Messi i Cristiano: “Sempre penso que el millor sóc jo”
Comparteix
En una entrevista concedida a l'emissora RMC Sport, Mbappé ha parlat de la seva mentalitat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa