El Madrid no es cansa de decebre a domicili (3-1)

El Reial Madrid segueix sense aixecar cap lluny del Santiago Bernabéu. Aquest diumenge, a Sant Sebastià, ha pesat més la necessitat de la Reial Societat (3-1) que no pas l’apatia dels blancs, que tot i que s’han avançat primer, no han pogut contrarestar la il·lusió d’un equip que arriba amb opcions europees fins al final d’aquesta temporada. El partit s’ha posat ben aviat del costat dels de Zinedine Zidane, després que Brahim marqués el seu primer gol com a jugador blanc a la Lliga.

Però la Reial Societat, empesa per l’alè d’Anoeta, no ha baixat els braços i ha trobat l’empat poc després, gràcies a Mikel Merino. Uns segons abans, els bascos havien marcat, però l’àrbitre havia anul·lat, amb l’ajuda del VAR, una diana en fora de joc. L’empenta del conjunt d’Alguacil no ha cessat tot i un nou imprevist: Willian José ha fallat un penal. Una decepció que s’ha vist compensada per l’expulsió de Vallejo just abans del descans.

El Madrid, que arribava amb un onze bastant reconeixible, ha seguit sense tenir resposta i, en el segon temps, ha estat un espectador més en la festa de la Reial Societat. Zaldúa ha rematat de cap el 2-1, i Barrenetxea, pocs minuts després, ha rematat el duel amb el 3-1. És la setena derrota dels blancs a domicili en aquesta Lliga. Fora del Bernabéu només hi han obtingut vuit victòries.