Món Esport
El Llevant assalta Valdebebas davant un Madrid inofensiu (1-2)
  • CA

Nova derrota del Reial Madrid a la Lliga i ja en són quatre. Els blancs han caigut a casa, a Valdebebas, davant un Llevant que ha aprofitat una vermella directa a Militao a l’inici del partit per ser superiors al rival durant tot el duel. Asensio ha pogut avançar el seu equip i Courtois ha fet una autèntica exhibició, però no ha pogut impedir els gols de Morales i Roger que han suposat la victòria dels valencians. Zidane s’ha tornat a perdre el partit a causa del coronavirus. Amb aquesta derrota, el Madrid se situa segon, a set punts de l’Atlètic i un partit menys i només un punt per sobre del Sevilla. A més a més, el Barça el pot superar si guanya l’Athletic Club al Camp Nou.

Inici de partit totalment esbojarrat i marcat per les decisions arbitrals. Al vuitè minut de la primera meitat, Sergio León encarava porteria amb la pilota controlada, totalment sol davant de Courtois, i Militao l’ha fet caure al límit de l’àrea. En primera instància, l’àrbitre li ha ensenyat la targeta groga, però el VAR li ho ha fet revisar i l’amonestació s’ha transformat en expulsió.

El Madrid ha hagut d’encarar un partit sencer amb deu jugadors i entre queixes de tots els jugadors i tècnics. Amb el reglament a la mà, l’expulsió és justa, però sense el sistema de videoarbitratge aquesta vermella no s’hauria mostrat mai. Tot i això, tants caps tants barrets, perquè a la jugada posterior Mendy ha donat un cop de colze claríssim a Melero a l’interior de l’àrea. No només no s’ha assenyalat el penal, sinó que just després, Kroos ha fet una gran passada a Asensio perquè els blancs s’avancessin al marcador. No hauria d’haver estat gol i els valencians haurien d’haver executat una pena màxima.

Tanmateix, aquesta diana ha estat només un miratge, perquè a partir d’aquest punt, i aprofitant l’avantatge de tenir un futbolista més sobre el terreny de joc, el Llevant ha començat a dominar el duel. Courtois s’ha hagut d’esforçar per evitar una golejada, però no ha pogut fer res per aturar un potent xut de Morales després d’una bona centrada de Miramón. Ha significat l’empat amb el qual s’ha arribat al descans.

Courtois també ha estat un dels grans protagonistes de la segona meitat, juntament amb Roger Martí. El davanter del Llevant ha tingut l’oportunitat d’avançar el seu conjunt amb un penal executat al minut 60, però el porter francès l’ha aturat. Tanmateix, quinze minuts més tard, el mateix Roger s’ha redimit amb un golàs a la sortida d’un córner que ha representat la diana que ha donat la victòria final als valencians.



Més notícies
Hugo Guillamón, central del València | Europa Press
Forçar targetes ja no sortirà tan barat
Notícia: Forçar targetes ja no sortirà tan barat
Comparteix
La Federació ha sancionat Guillamón i Gracia, del València, per simular una amonestació
Rivaldo, al Camp Nou | Europa Press
Rivaldo: “Va ser un error no vendre Messi”
Notícia: Rivaldo: “Va ser un error no vendre Messi”
Comparteix
L'exfutbolista del Barça creu que és "inevitable" que l'argentí acabi marxant

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa