El Madrid oblida l’Alcoià amb una golejada a Vitòria (1-4)

La setmana del Reial Madrid no deixa de ser nefasta després de la dura derrota a Alcoi a la Copa del Rei, però els blancs han aixecat el cap en el següent partit. El conjunt de Zidane, amb el tècnic de baixa a causa del coronavirus, s’ha imposat a l’Alabès a Vitòria amb moltíssima contundència i un domini que han esgrimit des de bon començament (1-4).

Els blancs n’han tingut prou amb 45 minuts per deixar el partit més que sentenciat. Han controlat el ritme en tot moment i el primer premi ha arribat a la sortida d’un córner, amb una rematada de Casemiro que ha acabat entrant després d’una molt mala defensa dels bascos. Posteriorment, Benzema ha ampliat l’avantatge i finalment, un Hazard que torna a fer un primer pas cap a la versió del Chelsea ha posat el tercer al marcador.

A la segona meitat, l’Alabès ha ofert un símptoma molt lleu de millora. Joselu ha aconseguit retallar distàncies, però pocs minuts després, Benzema s’ha encarregat de tornar a ampliar l’avantatge i ha sumat així un doblet. Modric i Kroos han tornat a estar a un nivell excels i han guiat l’equip a la victòria.

Així, Zidane continuarà de ben segur una jornada més a la banqueta blanca i, de moment, allunya una mica els grans dubtes que hi ha sobre la seva figura. Per la seva banda, la decisió difícil de comprendre de l’Alabès de destituir Machín per incorporar Abelardo està sent un autèntic fracàs. De tres partits, tres derrotes.