Món Esport
Cristiano Ronaldo va rebaixar a un terç el pagament per evitar una denúncia per violació
  • CA

 

El jugador portuguès del Reial Madrid Cristiano Ronaldo va fer que el seu advocat rebaixés a un terç el pagament que li exigia una dona a canvi de que no acusés el futbolista davant la justícia nord-americana de violació, segons ha informat el setmanari alemany Der Spiegel.

 

Segons ha pogut saber el setmanari a través d’uns missatges de mòbil entre Ronaldo i l’advocat recaptats per la plataforma Football Leaks, la quantitat de diners que la dona exigia inicialment era de 950.000 dòlars, però finalment li van pagar 350.000 dòlars.

 

Ronaldo va conèixer a la dona, de nacionalitat nord-americana, l’any 2009, en un hotel de Las Vegas (EUA). Posteriorment ella va afirmar haver estat víctima d’una violació anal, acudint aquell mateix dia a la policia i fent-se una revisió mèdica a la University Medical Center de Las Vegas. Inicialment es va proposar portar el cas davant tribunals, però finalment la víctima va arribar a un acord extrajudicial amb els advocats del jugador portuguès. Les acusacions van ser qualificades de “fantasia periodística” pels advocats de Ronaldo, que van desmentir categòricament la primera part dels fets.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa