Món Esport
Cristiano Ronaldo: “Sóc el millor jugador de la història”
  • CA

Cristiano Ronaldo s’estima molt. És un fet. Després de considerar que la gent li té “enveja per ser ric, guapo i bon jugador”, aquest divendres el portuguès s’ha autoproclamat millor jugador de la història del futbol. En l’entrevista amb France Football, la revista que li ha atorgat la cinquena Pilota d’Or -les mateixes que Messi-, el jugador del Reial Madrid ha considerat que no hi ha ningú superior. I ho ha dit sense embuts. “Respecto les preferències de cadascú, però no veig cap persona millor que jo”, ha expressat a les pàgines de la publicació francesa.

I ha seguit: “Cap jugador fa coses que jo no sigui capaç de fer, però jo veig que faig coses que els altres no poden fer. No hi ha cap jugador més complet que jo. Jo sóc el millor de la història, tant en els millors, com en els pitjors moments.”

 

El madridista ha confessat que, amb la quarta Pilota d’Or de Lionel Messi, ja va assumir que no l’arribaria a igualar. Tot i això, ara tots dos en sumen cinc. “No pensava que igualaria Messi perquè després del seu quart ja vaig pensar que seria complicat. Però les coses canvien, el futbol et dona l’oportunitat de seguir treballant i de tenir l’ambició de voler-lo guanyar. I gràcies a déu, l’he guanyat”, ha explicat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa