Món Esport
Cristiano Ronaldo declararà el proper 31 de juliol pel frau fiscal
  • CA

Cristiano Ronaldo haurà de declarar al Jutjat d’Instrucció número 1 de Pozuelo de Alarcón (Madrid) el proper dia 31 de juliol a les 11:00 hores, després de ser citat com a investigat per un suposat frau fiscal de 14,7 milions d’euros, segons ha informat El Confidencial. El portuguès haurà de donar explicacions davant els arguments que l’acusen d’haver creat un entramat empresarial per defraudar la Hisenda espanyola durant els anys 2011, 2012, 2013 i 2014.

La Secció de Delictes Econòmics de la Fiscalia Provincial de Madrid va presentar, la setmana passada, una denúncia davant el Jutjat d’Instrucció Degà de Pozuelo de Alarcón contra el futbolista per quatre delictes contra la Hisenda Pública comesos entre els anys 2011 i 2014 i que suposen un frau tributari de 14,7 milions d’euros.

 

La Fiscalia va subrallar que el denunciat es va aprofitar d’una estructura societària creada el 2010 per ocultar al fisc les rendes generades a Espanya pels drets d’imatge, cosa que suposa un incompliment “voluntari” i “conscient” de les seves obligacions fiscals a Espanya.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa