Món Esport
Cristiano Ronaldo declara als jutjats pel presumpte frau fiscal
  • CA

Cristiano Ronaldo declara, aquest dilluns, davant el jutjat d’instrucció número 1 de Pozuelo de Alarcón (Madrid) després de ser citat com a investigat per un suposat frau fiscal de 14,7 milions d’euros. El portuguès haurà de donar explicacions davant els arguments que l’acusen d’haver creat un entramat empresarial per defraudar la Hisenda espanyola durant els anys 2011, 2012, 2013 i 2014.

La Fiscalia va subrallar, en el text presentat al jutjat, que el denunciat es va aprofitar d’una estructura societària creada el 2010 per ocultar al fisc les rendes generades a Espanya pels drets d’imatge, cosa que suposa un incompliment “voluntari” i “conscient” de les seves obligacions fiscals a Espanya.

 

El jugador del Reial Madrid i internacional amb Portugal ha entrat directament els jutjats pel pàrquing subterrani, sense deixar-se veure davant una gran multitud que l’esperava a les portes del tribunal. El futbolista havia contractat una empresa de comunicació per tal de fer, un cop acabada la declaració davant la jutgessa, una roda de premsa davant els mitjans, però finalment el portuguès ha marxat sense atendre la premsa i ha deixat amb un pam de nas els més de 130 periodistes presents.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa