Món Esport
Cristiano es declararà culpable de frau fiscal, segons el diari ‘AS’
  • CA

Cristiano Ronaldo té pensat declarar-se culpable de frau fiscal i pactar una multa econòmica amb la fiscalia i l’Agència Tributària, segons explica aquest diumenge el diari AS. El portuguès s’ha espantat pels vuit anys de presó que Hisenda li demana a un excompany seu, el tolosarra Xabi Alonso, per una quantitat extraordinàriament inferior a la seva, i pretén tancar la investigació amb el pagament de diversos milions d’euros.

Segons explica el periodista Joaquín Maroto, Ronaldo està disposat a pagar una part dels 25 milions d’euros que l’AEAT li reclama per acabar amb un malson que podria fer-lo entrar a la presó. Hisenda assegura que el futbolista del Reial Madrid va defraudar al fisc 14,7 milions d’euros, una quantitat que, comparada amb els 2,49 milions pels quals s’acusa Alonso, han fet dubtar el portuguès de seguir amb el judici.

 

En els propers dies, la magistrada Caridad Gómez Mourelo, els responsables de l’Agència Tributària, la fiscalia i l’advocacia de l’Estat hauran de decidir si accepten -o no- el pacte de conformitat proposat per Cristiano Ronaldo.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa