Cristiano, després de defraudar 5,7 milions d’euros: “Vull ajudar l’economia espanyola”
Cristiano Ronaldo, en la seva arribada a l'Audiència Provincial de Madrid.
Cristiano Ronaldo, en la seva arribada a l’Audiència Provincial de Madrid. | EFE

Cristiano Ronaldo ha aprofitat l’aturada internacional per partits de seleccions per inaugurar un negoci a Espanya. El davanter de la Juventus, que aquesta setmana ha tornat amb la selecció portuguesa després d’uns mesos de descans, ha fet acte de presència a l’obertura de la nova clínica de trasplantament capil·lar del grup Insparya, de la qual és soci al 50%.

 

El futbolista portuguès, que a través de les xarxes socials ha mostrat la seva satisfacció per inaugurar la seva pròpia clínica, ha declarat que “l’alopècia és un problema molt gran a Europa i a tot el món i volem ajudar la gent a millorar la seva autoestima i a no tenir vergonya d’acudir a nosaltres”. “A tothom li agrada cuidar la seva imatge, a mi també, encara que no crec que jo ho pateixi mai”, ha seguit.

 

“Vaig veure el concepte de la clínica i vaig invertir perquè tinc una visió diferent per als negocis, com amb els hotels, la meva pròpia marca. Vull ajudar els espanyols i la seva economia“, ha sentenciat Cristiano, que fa menys de dos mesos va reconèixer quatre delictes fiscals (amb valor de 5,7 milions d’euros) i va acceptar una multa de 18,8 milions d’euros i una condemna de dos anys de presó.Nou comentari