Món Esport
Cristiano culpa Florentino de la seva marxa: “No em considerava indispensable”
  • CA

La crisi del Madrid demostra que al Santiago Bernabéu troben a faltar Cristiano Ronaldo, però dia rere dia el davanter portuguès deixa ben clar que ell ja ha passat pàgina. En una entrevista que France Football publicarà aquest dimarts, el davanter de la Juventus de Torí ha repassat el seu fitxatge pel conjunt italià i ha justificat la seva decisió d’abandonar la capital d’Espanya.

 

“Vaig aconseguir coses molt bones a Madrid i hi vaig passar moments increïbles que sempre recordaré, amb companys i seguidors molt valuosos, però després de nou anys allà va arribar el moment de canviar d’aires”, comença explicant un Cristiano Ronaldo que no es va sentir valorat per Florentino Pérez: “Sentia que en l’interior del club, sobretot per part del president, no em consideraven com al principi. Els quatre o cinc primers anys tenia la sensació de ser Cristiano Ronaldo, però a mesura que va anar passant el temps el president ja no em mirava amb els mateixos ulls. Ja no em veia indispensable”. “Només em veia com una relació comercial. El que em va dir mai va venir del cor”, ha afegit.

 

Aquest canvi d’actitud va ser el detonant que va fer que el portuguès pensés a “sortir del Madrid”. “Quan hi havia rumors sobre una possible marxa, tenia la impressió que Florentino no em frenaria”, assegura Cristiano. L’atacant també explica per què va fitxar per la Juventus i no per un altre club: “No vaig venir aquí per diners, guanyava el mateix o més a Madrid i encara podia haver guanyat més a la Xina. La diferència és que la Juventus em desitjava de veritat, m’ho van dir i també m’ho van demostrar“.

 

Per últim, Cristiano també considera que es mereix la Pilota d’Or. “Somio a guanyar-lo per sisè cop i, per tant, a superar Leo Messi”, sentencia sobre l’assumpte.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa