Món Esport
La constructora de Florentino Pérez, líder en multes per falsejar contractes

Actividades de Construcción y Servicios (ACS), constructora liderada per Florentino Pérez, ha tornat a ser multada amb 18 milions d’euros per participar en un participar en un càrtel d’instal·lacions industrials per al sector energètic i s’ha consolidat en el lideratge de companyies que va assolir el març passat. Segons ha informat eldiario.es, des del 2015, l’empresa del president del Reial Madrid ha estat sancionada amb 97,5 milions d’euros, 61 d’ells pertanyents al 2019.

Sempre segons el mateix mitjà, la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) va informar, en una resolució que va sortir a la llum aquest dimecres, que ha desmantellat un càrtel de 19 empreses del sector del muntatge i manteniment industrial per instal·lacions de la indústria energètica i petroquímica al que han imposat 54,26 milions d’euros en sancions, dels quals 18,11 corresponen a ACS.

El grup constructor en qüestió també té oberts uns altres tres expedients sancionadors de la CNMC, tots ells relacionats amb pràctiques anticompetitives en licitacions públiques. Així, la xifra de multes per falsejar contractes a l’empresa de Florentino Pérez encara podria seguir augmentant. De moment, ACS no ha fet cap comunicat en relació amb la darrera sanció.Comentaris

  1. Icona del comentari de: Xavier a octubre 10, 2019 | 13:52
    Xavier octubre 10, 2019 | 13:52
    Perquè li surt mes barat pagar la multa que seguir la llei, però jo judicialment faria com als LLADRES , PER ACUMULACIÓ DE DELICTES, PENA DE PRESÓ , i tots aquests choriços de milions, pòster ho pensaria més, però com viuen a hollywood no pasa res.
  2. Icona del comentari de: A en Xavier a octubre 10, 2019 | 17:14
    A en Xavier octubre 10, 2019 | 17:14
    No ho encertes gaire, primer els lladres no acumulen delictes, recorda que hi ha carteristes detinguts centenars de vegades i no entren a cap presó, potser et refereixes a l'acumulació de penes per delictes, no ho sé. Per una altra banda, respectant la presumpció d'innocència, potser el constructor també és un lladre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa