Món Esport
Casillas: “Vaig optar per callar, però si es repetís m’enfrontaria a Mourinho”
Casillas, durant un partit amb el Porto
Casillas, durant un partit amb el Porto | PORTO FC

Iker Casillas s’ha sincerat en una entrevista al programa ‘Universo Valdano’ amb qui va ser el director esportiu del Reial Madrid. L’actual porter del Porto ha parlat sobre alguns dels moments més delicats de la seva etapa al conjunt blanc, com ara la tensió que es va viure en alguns derbis on es va barrejar la rivalitat esportiva amb la política. “Va començar a sortir aquell madridisme que a mi mai m’ha agradat. Semblava que hi havia una guerra de política entre Catalunya i Espanya. Jo sóc madridista i vull que el Madrid guanyi sempre, però no vaig a aquest extrem”, explica. 

 

El porter parla sense embuts de la seva relació amb Mourinho, a qui acusa de l’escalada de “tensió”. “Va propiciar aquest madridisme, d’aficionat radical a un límit que no va amb mi. El tercer any no va ser del tot bo encara que es va guanyar la Lliga, i sembla que amb això es contraresta al Barça. A nivell personal, la situació va quedar tocada després de la temporada anterior, i en el tercer any ja hi havia molta gent que va agitar la relació. No va ser bo ni per ell, ni per mi ni pel Madrid”.

 

Casillas va més enllà, fins al punt d’assegurar que ara hauria afrontat diferent la relació amb el portuguès: “Si tornés a passar hauria agafat el toro per les banyes i m’hauria enfrontat a Mourinho. En aquell moment vaig optar per estar callat i vaig pensar que aquella era la manera d’honorar els valors del Madrid. Avui en dia cap dels dos ha parlat de l’altre, és millor deixar-ho estar i deixar-ho passar”. 

 

El jugador del Porto també parla de la relació d’amistat que va mantenir amb Xavi a la selecció espanyola: “El nostre viatge ha anat de la mà. Xavi tenia una manera de portar la pilota, de donar continuïtat al joc, gestiona el ritme. Amb 17 anys ja era un avançat del seu temps“. Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa