Una famosa empresa de menjar ràpid se’n riu públicament de Hazard

El pas d’Eden Hazard pel Reial Madrid està sent un autèntic calvari. Va arribar amb l’etiqueta de crack mundial, però des de bon començament el seu rendiment va decebre l’afició merengue. A més a més, les lesions i, sobretot, unes condicions físiques que es podrien arribar a catalogar d’inacceptables per un futbolista d’elit, han acabat de dinamitar la seva trajectòria amb la samarreta blanca.

Una de les bromes i crítiques recorrents respecte al davanter belga és el seu pes. Hi ha qui considera que està massa gras per jugar a futbol i es juga la trista carta de fer burla del físic d’una persona, encara que en aquest cas és cert que interfereix directament amb el seu acompliment professional.

A Twitter, el perfil oficial i verificat de l’empresa de menjar ràpid Burger King ha aprofitat aquestes bromes habituals sobre Hazard per fer una piulada molt viral. Han citat una publicació d’un mitjà de comunicació en la qual es pregunta de forma pública per quin motiu el belga no s’ha entrenat amb els seus companys i han respost el següent: “2×1 al Burger King”. El missatge ha corregut com la pólvora i ha convertit Hazard en trending topic.Més notícies
Florentino Pérez, president del Reial Madrid | Europa Press

Florentino Pérez, positiu per coronavirus

El president del Reial Madrid no presenta cap símptoma
Modric, jugador del Madrid | Europa Press

El Llevant assalta Valdebebas davant un Madrid inofensiu (1-2)

El partit ha estat marcat per una expulsió a Militao al minut vuit de la primera meitat

Nou comentari