Benzema i Vinicius tornen a rescatar el Reial Madrid (2-1)

El Reial Madrid ha aconseguit una victòria ‘in extremis’ per 2-1 contra el Sevilla al Santiago Bernabéu. L’equip visitant s’ha avançat al marcador per mitjà de Rafa Mir, però els madrilenys han capgirat el marcador gràcies als gols de Benzema i Vinicius. Aquest triomf permet a l’equip de Carlo Ancelotti mantenir el seu augmentar el seu avantatge respecte al segon classificat a quatre punts. Ara, qui ocupa la segona posició és l’Atlètic de Madrid perquè la Reial Societat ha perdut al camp de l’Espanyol. La distància dels blancs amb el Barça segueix sent de deu punts.

El partit ha començat de la pitjor manera pel Reial Madrid. La defensa local ha badat a la sortida d’un córner i Rafa Mir ha rematat tot sol per fer obrir el marcador en favor del Sevilla. Tot seguit, el mateix davanter ha pogut fer el 0 a 2 després d’un regal de Carvajal en la sortida de pilota. Però Alaba ha tret la pilota sobre la línia de gol després que el xut de Rafa Mir ja hagués superat Courtois.

L’equip andalús encara ha disposat d’una nova oportunitat per fer augmentar la diferència al marcador quan Ocampos ha provat un xut des de la frontal que s’ha estavellat al travesser. El Sevilla no ha trigat a lamentar aquestes errades. Abans del descans, una pifia de Bono ha servit en safata el gol de l’empat a Benzema. El porter sevillista no ha aconseguit atrapar la pilota després d’un xut llunyà de Militao i ha deixat la pilota morta dins la seva àrea. Benzema ha recollit l’esfèric i l’ha enviat al fons de la xarxa.

La segona part ha estat molt disputada. El Sevilla ha tractat de dominar la possessió, però el Reial Madrid tenia les ocasions més clares. Asensio ha estat a punt de desfer l’empat en rematar de volea una centrada de Casemiro, però la pilota ha marxat fora. Alaba ha provat també un xut similar que ha fregat el travesser de la porteria de Bono.

Quan semblava que l’equip de Julen Lopetegui podia esgarrapar un punt del Santiago Bernabéu, Vinicius ha fet un autèntic golàs al minut 87. El brasiler s’ha desfet d’Ocampos amb un magnífic control amb el pit i, seguidament, ha realitzat una fuetada des del balcó de l’àrea que ha anat directa al fons de la xarxa. El Reial Madrid ha hagut de patir un ensurt final que ha salvat Courtois. Delaney ha fet una rematada de cap en boca de gol que ha aturat el porter local de forma miraculosa per certificar el triomf de l’equip blanc.