Món Esport
La baralla entre Mourinho i Cristiano que va estar a punt de fer plorar el davanter
  • CA

El Corriere dello Sport ha publicat aquest divendres algun fragment de la biografia de Luka Modric, jugador del Reial Madrid. Entre altres anècdotes, el llibre sobre el migcampista croat n’explica una que van protagonitzar José Mourinho i Cristiano Ronaldo durant l’etapa en què van coincidir al Santiago Bernabéu. Segons l’exjugador del Tottenham, l’entrenador portuguès va estar a punt de fer plorar el davanter.

“Em va sorprendre una reacció de Mourinho. Estàvem guanyant 2-0 a la Copa, però Ronaldo no va seguir els rivals en un servei de banda i en José es va posar furiós. Els dos van intercanviar retrets durant molt de temps al camp. Al descans, ja al vestidor, Ronaldo estava desesperat, a punt de plorar. Deia: ‘Estic esforçant-me tant com puc i ell continua criticant-me’. Després, Mourinho va entrar al vestidor, el va esbroncar i li va exigir responsabilitat. Ambdós es van escalfar tant que només la intervenció dels companys va evitar que la baralla anés a més”, ha relatat Modric.

En la biografia, el croat també parla del polèmic penal de Benatia sobre Lucas Vázquez que va decidir l’eliminatòria de Champions del 2018 entre el Reial Madrid i la Juventus. “Quan el Madrid està pel mig, les protestes dels rivals s’amplifiquen. La veritat és que el penal va ser clar i a mi em va fer molta pena veure Buffon reaccionar d’aquella forma”, ha opinat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa