Món Esport
Bale, instal·lat en la seva pròpia normalitat
  • CA

Gareth Bale no va ser titular contra l’Eibar, en el primer partit del Reial Madrid després de l’aturada forçada pel coronavirus. L’extrem gal·lès només va jugar 29 minuts: va entrar a la represa, quan el conjunt basc estava intentant, sense sortir-se’n, retallar distàncies a un marcador que no es va acabar movent (3-1). L’exjugador del Tottenham va participar molt poc i no va aprofitar els espais que tenia per córrer al contraatac i explotar el seu estil de joc. Tot plegat, però, no li va impedir lamentar que la nova normalitat no hagi anat acompanyada, en el seu cas, d’una millora física.

I és que, segons han informat els diaris As i Marca, Bale no s’ha entrenat aquest dilluns amb els seus companys per culpa d’una sobrecàrrega muscular. S’ha exercitat al marge, al gimnàs. En principi, el gal·lès no hauria de tenir massa problemes per integrar-se aquest dimarts a la dinàmica de l’equip de Zidane. A Madrid, no obstant això, tota l’atenció s’ha centrat en la seva figura, no només pels seus constants problemes físics sinó també perquè en la mitja hora que va estar sobre el terreny de joc de l’estadi Alfredo Di Stéfano va passar completament desapercebut.

Lucas Vázquez, lesionat

D’altra banda, aquest dilluns, en què els mitjans madrilenys també han informat que la plantilla blanca està molesta amb LaLiga amb els horaris dels pròxims quatre partits –a les 22.00 hores–, el club merengue ha informat que Lucas Vázquez “pateix una lesió en el soli de la seva cama dreta” i no podrà ajudar el seu equip a intentar superar el València a Valdebebas en el compromís previst per al dijous.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa