L’Atlètic humilia el Madrid (3-7)

“Es pot perdre, però no així”, ha resumit Sergio Ramos després del sever resultat que ha deixat l’amistós entre el Reial Madrid i l’Atlètic de Madrid. L’equip matalasser ha passat per sobre dels blancs i ha aconseguit una victòria vergonyant per al combinat de Zidane. El 3-7amb 0-5 al descans– és un marcador que, tot i tractar-se d’un amistós, donarà molt per parlar.

L’equip del Cholo Simeone ha sortit a competir un partit en el qual el Reial Madrid ha semblat trobar-se en una costellada entre amics. La primera conseqüència, al primer minut. Una passada de Joao Félix ha suposat el primer dels quatre gols que ha fet Diego Costa abans d’acabar expulsat per una picabaralla que ha protagonitzat junt amb Carvajal. El conjunt blanc ha estat un espectador de com cada deu minuts aproximadament durant el primer temps Courtois havia d’anar a buscar la pilota al fons de la xarxa.

A la segona part l’Atlètic ha baixat el ritme i el Madrid ha comparegut. La pallissa ja se l’havien endut, però els homes de Zidane han pogut fer tres gols que donen un aspecte una mica diferent al marcador. Ha estat, però, primer Diego Costa el que amb el seu últim gol ha posat els matalassers amb sis gols d’avantatge. Nacho ha fet el primer gols dels blancs, però Vitolo ha tornat a posar la diferència de sis, deu minuts després.

Entre el primer gol blanc i el setè matalasser s’ha produït un enfrontament entre jugadors dels dos equips. Una dura entrada de Carvajal a Lemar ha fet saltar Diego Costa que s’ha tornat i li ha fet una puntada de peu al lateral. Els dos companys de selecció s’han posat cap contra cap i han hagut d’estar separats. L’acció ha acabat amb tots dos agafant el camí de vestidors abans d’hora.

El Reial Madrid ha aconseguit els dos últims gols en els cinc minuts finals de partit. D’aquesta manera, l’electrònic del MetLife de Nova Jersey ha tancat la nit amb un estrany 3-7. Tot i ser un compromís sense rellevància, el resultat tindrà efectes al club blanc, també per les sensacions que ha deixat l’equip durant els 90 minuts. Per la seva banda, l’Atlètic de Simeone demostra que el seu projecte pot aspirar a moltes coses aquesta temporada.