Món Esport
L’Athletic tomba el Madrid i serà el rival del Barça a la final de la Supercopa (1-2)
  • CA

No hi haurà clàssic a la final de la Supercopa d’Espanya. L’any passat va ser el Barça qui va fallar a la semifinal i enguany ha estat el Madrid (1-2). El conjunt blanc ha estat eliminat per l’Athletic Club, que serà l’última pedra en el camí de l’equip de Ronald Koeman cap al primer títol de la temporada. Enmig del terratrèmol institucional i la incertesa esportiva, els culers tindran una gran oportunitat per reforçar el seu projecte contra un rival al qual van guanyar fa menys de dues setmanes, el dia de Reis, a San Mamés.

La segona semifinal de la Supercopa s’ha resolt a la primera meitat. El Madrid ha sortit força endollat, però l’Athletic de Marcelino s’ha mostrat molt menys desinhibit del que s’esperava. Els primers 45 minuts no han estat farcits d’ocasions, ni de bon tros, però els bascos han colpejat amb molta contundència. No han desaprofitat els dos errors greus de Lucas Vázquez, el primer en forma de pèrdua en la sortida de la pilota i el segon de penal. Raúl García ha estat l’encarregat de marcar les dues dianes del seu equip i de premiar-li l’aposta atrevida.

A la represa, el Madrid ha fet un pas endavant amb l’objectiu de retallar distàncies i posar emoció a l’eliminatòria. Li ha costat, però ho ha aconseguit. Al minut 73, Benzema ha marcat i, gràcies a la intervenció del VAR, la seva diana ha pujat al marcador. El francès ha tornat a veure porteria, però en aquest cas sí que estava en posició antireglamentària. Ramos també ha tingut una oportunitat clara i Courtois, providencial, ha evitat el tercer d’un Athletic que ha acabat demanant l’hora, però s’ha classificat per a la final de la Supercopa. El pròxim diumenge es disputarà el títol contra el Barça.



Més notícies
Ter Stegen, porter del Barça | Europa Press
Ter Stegen vol guanyar la Supercopa (1-1)
Notícia: Ter Stegen vol guanyar la Supercopa (1-1)
Comparteix
El porter blaugrana ha fet una exhibició extraordinària i el Barça serà diumenge a la final
Ter Stegen, porter del Barça | Europa Press
El millor porter del món
Notícia: El millor porter del món
Comparteix
El Barça s’ha classificat per a la final de la Supercopa perquè Ter Stegen ho ha volgut

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa