Món Esport
Apel·lació retira la targeta a Nacho i jugarà davant el Celta
  • CA

El Reial Madrid, finalment, s’ha sortit amb la seva. Tal i com ha informat la Cadena COPE, el Comitè d’Apel·lació ha donat la raó al conjunt blanc i permetrà que Nacho Fernández jugui aquest vespre davant el Celta de Vigo, a Balaídos, havent-li retirat la targeta groga vista durant el partit davant el Sevilla per encarar-se amb un contrari.

Aquest dimarts, el Comitè de Competició va decidir mantenir la sanció per al central madridista. El club blanc va presentar un recurs al comitè, amb les seves corresponents al·legacions i un vídeo com a prova, però l’ens federatiu va decidir refusar la petició dels madrilenys. Ara, 24 hores més tard, el segon recurs del Madrid ha acabat donant-li la raó.

 

Nacho va ser amonestat per “discutir amb un contrari”, segons indicava l’acta arbitral, una acció que el Comitè de Competició va considerar provada i mereixedora de sanció, tal i com recull l’article 111.1 i) del Codi Disciplinari de la RFEF: “discutir amb un contrari sense arribar a l’insult o a l’amenaça.”

Segons el Comitè de Competició, “l’acció del jugador del Reial Madrid CF, senyor José Ignacio Fernández Iglesias, és compatible amb la descripció dels fets que conté l’acta arbitral”. Per tant, el mateix Comitè de Competició mantenia la targeta groga i, per tant, la sanció d’un partit per l’acumulació de cinc amonestacions, a més d’una multa de 350 euros pel Reial Madrid i de 600 euros per a Nacho. Amb la decisió, el jugador s’havia de perdre l’enfrontament d’aquest dimecres davant el Celta de Vigo a Balaídos.

 

Però finalment no serà així. Nacho Fernández ja no està sancionat i podrà jugar un dels partits més decisius de la temporada.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa