Món Esport
Així seria el contracte d’Mbappé al Reial Madrid
  • CA

Kylian Mbappé, davanter del PSG, va ser un dels protagonistes del passat mercat d’estiu. El Reial Madrid va intentar dur a terme el fitxatge del francès, però el club parisenc ni tan sols va respondre a les ofertes del club madrileny. Tot i això, l’entitat que presideix Florentino Pérez té l’oportunitat de convèncer el davanter perquè arribi gratis el pròxim estiu, ja que el futbolista acaba el seu contracte amb el Paris Saint Germain el juny del 2022.

El diari ABC assegura que el Reial Madrid completarà el fitxatge de l’atacant al mes de gener. Quan el contracte d’un jugador finalitza en un termini inferior a sis mesos, el futbolista ja té dret de negociar el seu futur amb qualsevol equip. Per tant, Mbappé ja podria signar un precontracte amb l’equip madridista només començar el 2022. Aquest mateix diari assegura que el francès signarà per sis temporades amb el Madrid.

El jugador cobraria una prima 30 milions d’euros al mateix moment en el qual entri en vigor el seu contracte amb l’equip madrileny segons l’ABC. Aquesta bonificació que pagaria el Reial Madrid al jugador respondria al fet que el club blanc no hauria d’abonar cap quantitat pel seu fitxatge. A més, el mateix mitjà assegura que el sou del jugador a l’entitat madrilenya rondaria els 20 milions d’euros.

De moment, Mbappé segueix al PSG i alguns mitjans asseguren que el club parisenc ja ha fet arribar alguna oferta de renovació al davanter. El diari Le Parisien va publicar a finals d’agost que el Paris Saint Germain va oferir un sou de 45 milions d’euros al francès. Aquesta xifra permetria al jugador ser el millor pagat de la plantilla per sobre de Leo Messi i Neymar Junior. En acabar contracte el pròxim any, el jugador serà qui tindrà l’última paraula sobre el seu futur.



Més notícies
Macron, amb Neymar i Mbappé | Europa Press
Macron demana personalment a Mbappé que renovi pel PSG
Notícia: Macron demana personalment a Mbappé que renovi pel PSG
Comparteix
El president de la República Francesa intervé perquè l'astre parisenc es quedi a casa
El president de la UEFA, Aleksander Ceferin | UEFA
La UEFA torna a amenaçar Barça, Madrid i Juve amb l’expulsió de la Champions
Notícia: La UEFA torna a amenaçar Barça, Madrid i Juve amb l’expulsió de la Champions
Comparteix
El president Aleksander Ceferin ha tornat a protagonitzar unes declaracions molt contundents

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa