Món Esport
Unzué, realista: “Sis derrotes per a un equip que vol pujar són moltes”

El ja exentrenador del Girona, Juan Carlos Unzué, ha assegurat aquest dimarts que sent “decepció” per la decisió del club català de rescindir-li el contracte, però també per no haver aconseguit els resultats necessaris per poder seguir al capdavant d’un equip al qual veu capaç de tornar a la Lliga Santander. “Decebut crec que és la paraula perfecta per expressar una mica el que sento. Decebut amb la decisió i amb alguns dels resultats aconseguits o no aconseguits que han fet que aquesta decisió es prengués“, ha assegurat en la roda de premsa de comiat.

Unzué ha matisat que també és cert que se’n va amb la tranquil·litat d’haver-ho donat tot. “Des del primer dia fins a aquest dilluns vaig donar-ho tot per l’equip perquè rendís des del primer dia”, ha comentat. “He estat obert al fet que els jugadors que anava tenint se sentissin còmodes per trobar els resultats positius i el rendiment que ens donés la possibilitat de complir l’objectiu” ha dit. D’altra banda, ha assegurat que veu l’equip capaç d’aconseguir l’ascens i que es veia amb força per a aconseguir-lo, però ha lamentat no haver tingut temps suficient per fer-ho. “Aquestes sis derrotes, que són moltes per a un equip que vol pujar, han fet que es prengui aquesta decisió i no es valori el fet que això és molt llarg i que no s’ascendirà a l’octubre sinó al maig“, ha argumentat.

“Sé en quines circumstàncies vaig venir. Sé quin era des del primer moment l’objectiu, que era ambiciós i crec que no tinc cap dubte que és factible, malgrat aquest començament. Estàvem a prop de les posicions d’ascens, no ens hem desenganxat de res. Em sentia amb força, il·lusió i ganes pel que anava veient en els entrenaments. Tinc la sensació que tot ha estat molt ràpid, però això no ho puc controlar jo“, ha conclòs.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa