Tebas descarta una Lliga de 21 equips: “El Girona jugarà a Segona”

“No pots fer un canvi d’aquesta magnitud sense saber com acabarà el cas”, va deixar clar el president de LaLiga

Javier Tebas ha frustrat les aspiracions del Girona d’aconseguir la permanència a Primera Divisió als despatxos com a conseqüència de la investigació derivada de l’operació Oikos i el presumpte arreglament del Valladolid-València. El president de LaLiga va participar aquest dilluns a les Trobades a la Vanguardia, a Barcelona, i va deixar ben clar que el club blanc-i-vermell “jugarà a la Lliga 1|2|3”.

“No hi haurà una Lliga de 21 equips, no ho podem fer per un tema que no sabem com acabarà. El Girona jugarà a Segona, no crec que els esdeveniments es precipitin. No pots fer un canvi d’aquesta magnitud sense saber com acabarà el cas. No he llegit el sumari, però per a mi, perquè un club estigui implicat, ho ha de fer com a club. I que jo sàpiga el Valladolid no ho ha fet. No apareix cap dirigent donant instruccions a jugadors, ho veig impossible”, va declarar Tebas, que creu que “el Valladolid-València va estar arreglat”, però que “les converses són del cap de la banda”.

A més de valorar aquest cas, el president de LaLiga també va analitzar el possible retorn de Neymar Jr a la Lliga Santander, sigui a la plantilla del Barça o a la del Madrid. “M’agradaria que vingués si canviés la seva actitud i els valors que transmet últimament”, va opinar al respecte.

Més informació

Nou comentari