Món Esport
Stuani es defensa: “Sempre estaré agraït a l’Espanyol”
  • CA
L'uruguaià Cristhian Stuani ha anotat el primer gol del Girona.
Amb deu dianes en 13 jornades, Cristhian Stuani és l’actual Pitxitxi de Primera Divisió. | EFE

Dos dies després que David López assegurés que, després del derbi de diumenge al RCDE Stadium (1-3), li havia perdut “el respecte i l’admiració” a Cristhian Stuani, el davanter uruguaià del Girona ha recordat que durant tres temporades va defensar la samarreta blanc-i-blava “amb orgull, amb el cor”. “Això ningú m’ho pot negar”, ha emfatitzat Stuani a través d’un vídeo difós pel propi Girona en què assegura que té “la consciència molt tranquil·la” i en què subratlla que “l’únic que puc dir de l’Espanyol sempre seran paraules d’agraïment”.

 

“Sempre jugo de la mateixa manera. Soc un jugador al que li agrada competir i jugar fort. I no em queixo quan em toca rebre”, ha afegit l’atacant blanc-i-vermell, el Pitxitxi de Primera Divisió amb deu dianes en 13 jornades, abans d’insistir en remarcar què no té cap problema “amb ningú, ni amb cap excompany de l’Espanyol ni amb ningú”. “Vull tancar aquest tema perquè ja és passat. Són coses del futbol. Quan jugava allà defensava als meus companys com el que més, em trencava la cara per ells literalment. Això és futbol”, ha sentenciat.

 

PITXITXI

La veritat és que estic molt feliç, molt content. És un orgull estar competint pel Pitxitxi amb jugadors tan importants, amb davanters que són estrelles mundials. És tot un honor.

 

BONA DINÀMICA

L’equip està competint molt bé, tant a casa com a fora. Estem demostrant que volem anar a més, que volem competir per coses importants. Per nosaltres, és vital competir cada partit i intentar aprofitar la dinàmica actual, continuar per aquest camí.

 

ATLÈTIC DE MADRID

És un partit molt atractiu. L’Atlètic és un rival molt fort, un gran equip que porta molts anys a un gran nivell. Serà un partit molt difícil, però, amb l’exemple del 2 a 2 de la temporada passada, sortirem a competir i a intentar guanyar el partit.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa