El Girona es retroba amb la victòria a costa del Valladolid (1-0)

La ratxa negativa del Girona ha acabat aquest dissabte a Montilivi. L’equip de Míchel s’ha imposat al Valladolid per 1 a 0 gràcies a un gol d’Stuani de penal. D’aquesta manera, els catalans aconsegueixen el segon triomf de la temporada després de quatre partits sense guanyar i abandonen la zona de descens.

El Girona ha disposat de la primera ocasió del duel amb una rematada de Bernardo que ha marxat fregant el pal en una jugada de pilota aturada. Poc després, Roque Mesa ha pogut avançar els visitants per mitjà d’un xut des de fora de l’àrea que ha obligat a estirar-se a Juan Carlos. Ramón Terrats ha gaudit de l’última oportunitat abans del descans amb un xut molt potent que no ha anat a porteria per ben poc.

El segon temps també ha estat força disputat i el Valladolid ha estat a punt d’obrir el marcador al minut 50. Nacho ha engaltat una pilota dins l’àrea que s’ha estavellat a la part exterior de la xarxa. Tot seguit, Óscar Plano ha provat un tir des de la frontal que ha fregat el pal mentre Juan Carlos tan sols podia seguir la trajectòria de la pilota amb la vista.

Els catalans han vist el cel obert quan pitjor ho estaven passant. Valery ha intentat superar Queiros, el jugador visitant ha fet caure l’extrem del Girona i l’àrbitre ha assenyalat penal. Stuani s’ha encarregat de transformar la pena màxima. Els gironins han estat a punt de fer el segon quatre minuts després. L’autor del gol i Terrats han connectat dins l’àrea, però el migcampista ha enviat la pilota per sobre del travesser.

El Valladolid ha trigat molt a reaccionar al gol dels locals, que s’han defensat amb comoditat fins al tram final del partit. Cristo ha estat a punt de rematar ben posicionat dins l’àrea al minut 85, però Bernardo ha tapat el xut del davanter visitant. Roque Mesa ha disposat de les dues últimes oportunitats de l’equip de Pacheta. Primer, amb una rematada de cap que no ha vist porteria i després, amb un xut potent que ha aturat Juan Carlos. Però, el Girona ha aconseguit assegurar aquests tres punts que li valen or.