Món Esport
ProSeleccions ofereix enllaçar la manifestació contra el judici al procés i el Leganés-Girona
  • CA
Àlex Granell, durant un partit del Girona.
Àlex Granell, durant un partit del Girona. | Europa Press

La Plataforma ProSeleccions Catalanes està organitzant un desplaçament a Madrid que conjuga un al·licient esportiu i un de polític per tots aquells seguidors que vulguin acudir a la manifestació en favor al dret a decidir i en suport als presos polítics, assistir també al Leganés-Girona que es disputa a Butarque el mateix 16 de març. El bitllet en autocar, que surt a les 6h de Girona i torna a les 23.15h, quan acabi el partit, a més de l’entrada, tenen un cost total de 100 euros. 

 

La plataforma ha explicitat que volen donar suport “a l’autodeterminació, als presos polítics i al Girona d’Àlex Granell“. Un jugador, aquest últim, que ha rebut nombroses crítiques per part de l’espanyolisme per les seves opinions sobre els presos polítics. La sortida està prevista pel mateix dissabte 16 de març a les 06.00 h des del Pavelló de Fontajau a Girona, amb aturada a la Pl. Catalunya de Barcelona, a les 7, en funció de la demanda. S’estudiarà la possibilitat de recollir grups a Igualada i Lleida en funció de les inscripcions. L’arribada a Madrid (Atocha) serà entre les 3 i les 4, amb temps suficient per anar a la manifestació que comença a les 6 de la tarda. 

 

La sortida de l’autocar cap al camp del Leganés està prevista a les 8 del vespre des del mateix punt. El partit comença a les 20.45 h. Una estona després del final, a les 23.15 h, amb temps de marge, i des del mateix punt d’arribada, s’iniciarà el viatge de tornada als mateixos punts de sortida de Catalunya, als quals calculen arribar entre les 7 i les 8 del matí.

Data límit d’inscripció:  11 de març fins a la 1 del migdia

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa