Món Esport
Portu valora el seu fitxatge frustrat pel Sevilla: “Girona és casa meva”
  • CA

Pocs aficionats del Girona han oblidat el neguit i la incertesa amb què van conviure en els últims dies del darrer mercat de traspassos. Amb tot, quan semblava que la marxa de Portu al Sevilla de Pablo Machín era ja inevitable, el destí va somriure al conjunt vermell-i-blanc i el menut atacant murcià va acabar quedant-se a l’Estadi Municipal de Montilivi. Avui, més de dos mesos després d’aquell episodi que va mantenir tota la parròquia gironina amb l’ai al cor, el 9 del Girona ha parlat per primer cop sobre el que considera que va ser “un estiu molt complicat”.

 

“Al principi no pensava a marxar, tot i que és veritat que després va arribar una oferta que era interessant”, reconeix el davanter de Beniel, “eternament agraït al Girona”, en un vídeo difós pel mateix club en què també celebra haver-se quedat “en un lloc on m’estimen molt, on estic molt a gust i on tinc uns companys que són un 10”. “Girona és casa meva”, emfatitza Portu just abans de subratllar que “el Girona continua sent un repte molt il·lusionant. El meu objectiu és portar aquest equip el més amunt possible”. Un equip que, a ulls de l’atacant murcià, una de les grans revelacions de la temporada passada a Primera Divisió, és “com una família” perquè, “com s’està veient, tots anem a una per ajudar-nos en el que faci falta”.

 

 

En aquest sentit, el 9 del Girona també agraeix la comprensió que li ha demostrat l’afició de Montilivi en els darrers mesos. “Sempre m’han donat suport, especialment en els moments en què costava que arribessin els gols. Per un futbolista, sentir-se valorat és molt important perquè et dona ànims”, afirma un Portu que va ser el gran protagonista de l’últim partit dels futbolistes d’Eusebio Sacristán a casa, el del 27 d’octubre contra el Rayo Vallecano (2-1). El mitjapunta de Beniel va decidir el matx amb un doblet, trencant així una ratxa de vuit mesos sense marcar en partit oficial, però es va haver de retirar lesionat del terreny de joc.

 

“Va ser una sensació agredolça. Vaig tornar a fer el que més m’agrada, que és marcar gols i ajudar l’equip… La lesió em va fotre una mica, però el futbol és així. Ara el meu cap està centrat en la recuperació, que cada vegada queda menys”, destaca Portu, que va seguir des de Girona el partit de dissabte passat contra el València a Mestalla (1-2), un duel en què els vermell-i-blancs van estar “molt seriosos” i van aconseguir “un premi molt gran per tots”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa