Món Esport
Portu podria estar fins a un mes de baixa
  • CA

La convocatòria que ha fet pública aquest migdia el Girona pel partit d’aquest dimecres (20:30) contra l’Alabès, corresponent a l’anada dels setzens de final de la Copa del Rei, il·lustra l’enorme gravetat de la plaga de lesions que ha assolat el vestuari de Montilivi en les últimes setmanes. A la llista, a part de Bono i Borja García, que no viatjaran a Vitòria per decisió tècnica d’un Eusebio Sacristán que ha volgut donar descans a dos dels seus futbolistes més imprescindibles; no hi apareixen, per lesió, fins a sis jugadors de la primera plantilla vermell-i-blanca: Portu, Juanpe, Cristhian Stuani, Àlex Granell, Aday Benítez i un Johan Mojica que avui ha passat per quiròfan per operar-se de la lesió al lligament creuat anterior del genoll dret que molt possiblement l’obligarà a acomiadar-se del futbol fins la propera temporada.

 

Divendres el seguirà Aday; que, en el duel de dissabte passat contra el Rayo Vallecano (2-1), es va haver de retirar del terreny de joc al minut 8 per culpa d’unes molèsties que han acabat esdevenint en una afectació en el menisc extern del genoll dret. El Girona no ha fet públic el temps de baixa esperat pel futbolista de Sentmenat, però el seu retorn als entrenaments podria no produir-se fins al 2019; una situació que, unida a la de Johan Mojica, deixa especialment coixos els carrils del conjunt d’Eusebio Sacristán, que ara mateix tan sols compta amb Carles Planas i el jove Pedro Porro. Tot i això, en la roda de premsa prèvia al partit contra l’Alabès d’Abelardo Fernández, Eusebio, que,  convençut que “queixar-se no serveix de res”, ha convocat fins a sis jugadors del Peralada – Girona B (Pedro Porro, José Aurelio Suárez, Èric Montes, Valery Fernández, Yhoan Andzouana i Kévin Soni), ha subratllat que la seva intenció és “donar continuïtat al 3-5-2. Hi ha altres jugadors, com Jonás Ramalho, Marc Muniesa o fins i tot Patrick Roberts, que també poden jugar-hi de manera puntual”.

 

Amb tot, pel prometedor futbolista del Manchester City, l’oportunitat podria arribar més endavant, en el buit que ha deixat Portu a la mitjapunta dels esquemes d’Eusebio. I és que l’incombustible atacant murcià podria estar fins a un mes de baixa per la ruptura en el bíceps femoral dret que va patir en el partit contra el Rayo Vallecano. El Girona ha informat avui que “el procés de recuperació determinarà el seu retorn als entrenaments amb el grup”, igual que en el cas de Juanpe, baixa per una ruptura en el gluti mig dret.

 

Entre tantes males notícies, les notes positives del dia l’han protagonitzat Gorka Iraizoz, que ha tornat a una convocatòria d’Eusebio després de dues jornades de lliga allunyat dels terrenys de joc per culpa d’unes molèsties musculars, i un Àlex Granell que ha pogut completar el seu primer entrenament a les ordres d’Eusebio després de dues setmanes.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa