Món Esport
Planas: “No vaig tenir cap dubte de formar part d’aquest projecte”
  • CA

Carles Planas és el quart fitxatge del Girona. Després de les arribades dels porters Gorka Iraizoz (Athletic Club) i José Aurelio Suárez (Barça B) i del central colombià Bernardo Espinosa (Middlesbrough), el lateral esquerre format a les categories inferiors del Barça ha trepitjat l’estadi de Montilivi per ser presentat com a nou futbolista de l’entitat blanc-i-vermella, amb qui ha signat un contracte per a les properes tres temporades.

El de Sant Celoni ha admès la manca de voluntat del seu antic club, el Celta de Vigo, d’allargar el contracte que els unia des de la temporada 2014-15, però s’ha mostrat orgullós i satisfet de tornar a terres catalanes per ajudar el Girona en el seu repte de Primera Divisió. “Vaig acabar contracte amb el Celta i van decidir no renovar-me. Durant l’estiu hem estat valorant les diferents opcions, però una vegada va sortir l’oportunitat de venir aquí no vaig tenir cap dubte en acceptar poder formar part d’aquest projecte. Sóc d’aquí, de la terra”, ha reiterat.

 

“Vull consolidar-me i ajudar el club a fer història”, ha expressat Planas, en una roda de premsa en la qual ha estat acompanyat del president de l’entitat gironina, Delfí Geli, i del secretari tècnic Quique Cárcel, que ha admès la possibilitat d’incorporar nous jugadors del Manchester City: “Demanaré el que pugui, però vindran els que creguin i els que acceptin jugar al Girona.

Pel què fa l’estil de joc de Pablo Machín, Planas ha manifestat la seva facilitat per adaptar-se a qualsevol de les posicions defensives, tot i que ha acceptat sentir-se més seduït pel carril esquerre, ja que “és una posició que em va molt bé perquè sóc un jugador que m’agrada desplaçar-me. Pot beneficiar el meu joc”.

 

L’exfutbolista blaugrana també ha alertat de les dificultats de la Primera Divisió, on “els errors et penalitzen molt. A Primera et castiguen, hi ha jugadors amb molta experiència”. També ha volgut donar per tancada la discussió sobre el seu estat físic i les lesions, recordant la manca de continuïtat al Celta: “Estar un temps parat i entrar dos partits seguits i no afluixar el ritme ha fet que hagi patit un parell de lesions físiques, però mai he tingut més problemes dels soferts aquesta última temporada.”

 

L’únic debut de Tito Vilanova

 

Carles Planas va ser, desafortunadament, l’únic debut del planter de Tito Vilanova durant la seva etapa com a primer entrenador del Barça. Fou el 28 de novembre del 2012, precisament el dia de l’aniversari del club blaugrana, en un partit de Copa del Rei davant l’Alabès al Camp Nou. El Barça va vèncer 3-1, amb gols d’Adriano i Villa (2), i Planas va disputar els darrers 18 minuts de partit.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa