Món Esport
Obligats a sumar els tres punts
  • CA
Cristhian Stuani va anotar dos gols en el partit contra l’Eibar de la primera volta, però el Girona va acabar perdent per 2 a 3. | GIRONA FC

El futbol no s’atura mai. Tan sols tres dies després de despertar del preciós i inesperat conte de fades que la Copa del Rei li ha permès viure al Girona, la realitat obliga els homes d’Eusebio Sacristán a tornar a tocar de peus a terra, a multiplicar-se per revertir la pèssima ratxa de resultats en què estan immersos a la lliga. “Ara ens hem de centrar al 100% en el nostre objectiu principal, que és aconseguir la permanència. Hem de continuar treballant amb la mateixa intensitat perquè arribin els bons resultats”, emfatitzava dijous, just després de caure eliminats de la Copa a mans del Reial Madrid, el tècnic del conjunt blanc-i-vermell, que no suma els tres punts des que el 25 de novembre va assaltar el RCDE Stadium (1-3) i que no guanya des del 5 de desembre, quan va derrotar l’Alabès (2-1) en la tornada dels setzens de final del torneig del KO. Des d’aleshores, el Girona ha enllaçat fins a onze partits consecutius sense conèixer la victòria, una mala dinàmica, la pitjor de l’equip des del curs 2013-2014, que ha fet que el renda de punts sobre el descens hagi anat minvant de manera preocupant.

 

L’Eibar és, juntament amb el Sevilla, l’únic equip contra el que els blanc-i-vermells encara no han pogut puntuar des que van aterrar a la màxima categoria del futbol estatal, però el conjunt de Montilivi afronta el partit d’aquesta tarda (18.30h, beIN LaLiga) a Ipurua amb la intenció de començar a traduir les bones vibracions que transmet partit rere partit en bons resultats. Eusebio, que ja pot comptar amb Carles Planas, té fins a vuit baixes (Johan Mojica, Aday Benítez, Seydou Doumbia, Borja García, Gorka Iraizoz, Marc Muniesa i Patrick Roberts per lesió i Bernardo Espinosa per sanció) i ha hagut de convocar quatre jugadors del filial (José Aurelio Suárez, Valery Fernández, Seung-Ho Paik i Àlex Pachón, que dijous va jugar els seus primers minuts amb la samarreta del primer equip); però el fet que jugadors com Bono, Pere Pons, Aleix García o Portu descansessin en el partit de dijous contra el Madrid reforça l’optimisme amb què el tècnic val·lisoletà afronta un partit en què Cristhian Stuani buscarà celebrar l’ampliació del seu contracte fins al 2022 exhibint el seu insaciable olfacte golejador.

 

Possible alineació: Bono; Pedro Porro, Jonás Ramalho, Pedro Alcalá, Juanpe, Valery Fernández; Pere Pons, Àlex Granell, Aleix García; Portu i Cristhian Stuani.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa