Món Esport
Montilivi creixerà fins als 14.400 seients
  • CA

 

L’aforament de Montilivi creixerà de nou aquest estiu. L’estadi gironí, cedit fa poques setmanes al club per als propers 50 anys, tindrà un miler de noves places quan comenci la temporada després de l’ampliació que afectarà la graderia de Gol Sud. L’increment d’aforament, que es durà a terme amb una grada retràctil com les de Preferent i de Gol Nord, permetrà sumar un miler de places a les 13.500 existents actualment. D’aquest miler, 300 es destinaran a abonats, 300 més a entrades a la venda i les 400 restants les ocuparan seients VIP. Amb l’ampliació de Gol Sud, Montilivi podrà encabir 14.400 espectadors. La nova graderia ocuparà un terreny propietat de la Universitat de Girona amb qui el Girona ha tancat un acord.

L’ampliació de l’estadi de Montilivi va començar l’any passat amb el projecte de remodelació i ampliació de les grades del Gol Nord i de Preferent que va suposar passar de les poc més de 9.200 places a les 13.400 actuals. Tot i l’increment de places, l’estadi ha registrat una mitjana d’espectadors superior als 10.000 aficionats per partit, sent el cinquè equip de la categoria amb un major percentatge d’assistència durant tota la lliga.

A partir de demà dimecres i fins divendres, els abonats que desitgin canviar el seu seient per la nova zona podran fer-ho, sol·licitant el tràmit a les taquilles de l’estadi. A partir del 9 de juliol comença el període de noves altes per aquells socis que desitgin accedir a un abonament i que actualment estan en llista d’espera.

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa