El Girona suma un punt que el manté a la zona alta de Segona (1-1)

El Girona ha empatat a un al camp del Leganés. Els catalans s’han avançat per mitjà d’Arnau Martínez, però els locals han igualat el duel poc després per mitjà de Yacine Qasmi. Aquest punt permet a l’equip de Míchel seguir en posicions de play-off d’ascens tot i acumular tres partits sense guanyar.

Els gironins colpegen primer, però l’alegria és efímera

El Leganés ha dominat el partit durant els primers minuts i ha estat a punt d’avançar-se per mitjà d’Arnaiz. El davanter local ha rebut la pilota lliure de marca a l’àrea i ha provat un xut col·locat que s’ha estavellat al pal. Tot i el control del partit per part dels madrilenys, el Girona ha aconseguit estrenar el marcador en la seva primera ocasió de perill. Stuani ha baixat l’esfèric amb el pit en una jugada de pilota aturada. La defensa del Leganés ha intentat refusar el perill, però Arnau Martínez ha acabat recollint la pilota a l’interior de l’àrea i enviant-la al fons de la xarxa. La resposta dels locals no ha trigat a arribar. Abans del descans, Nyom ha fet una centrada des de la dreta que Yacine Qasmi ha aprofitat per llençar-se a terra i fer el gol de l’empat.

El Leganés ha estat a punt de fer el segon només començar la segona meitat. Qasmi ha fet una centrada des de la dreta que Juncà ha hagut de desviar sota els pals per evitar que un ex del Girona com Bárcenas culminés aquesta acció en una molt bona posició per marcar. Poc després, Arnaiz ha provat un tir molt potent que ha marxat molt a prop de la porteria madrilenya. La següent ocasió ha arribat a la porteria contrària. Stuani ha realitzat una rematada de cap que ha obligat Dani Jiménez a lluir-se.

Els últims minuts del partit han estat molt igualats i qualsevol dels dos ha disposat d’ocasions per marcar el gol de la victòria. Bárcenas ha pogut atorgar els tres punts als locals en rebre molt ben situat una centrada de Quintillà, però l’extrem ha rematat fora. Tot seguit, Borja García ha estat a punt de signar el gol de la jornada en provar una xilena que ha sortit molt a prop del travesser. Juan Carlos ha hagut d’intervenir als minuts finals per impedir que Jon Bautista culminés amb gol una bona jugada individual. Stuani ha buscat decantar el marcador a favor del Girona al temps afegit, però Dani Jiménez ha desviat la rematada de cap de l’uruguaià.

Óscar Gil i Estupiñán disputen una pilota | RCD Espanyol
Un Espanyol esperpèntic surt golejat i s’acosta a la zona de descens (5-1)
Notícia: Un Espanyol esperpèntic surt golejat i s’acosta a la zona de descens (5-1)