Món Esport
El Las Palmas vol rebre el Girona amb públic a les grades
  • CA

El president del Las Palmas, Miguel Ángel Ramírez, ha confirmat aquest dilluns que tenen el vistiplau de les autoritats sanitàries per poder obrir l’Estadi Gran Canària perquè els seus aficionats puguin acudir al duel contra el Girona del pròxim 13 de juny. “He estat parlant amb Ángel Víctor Torres (president del govern canari) i Antonio Morales (president del Cabildo), i si es donen una sèrie de circumstàncies podríem ser l’únic equip de les lligues de màxim nivell on els afeccionats poden assistir a l’Estadi Gran Canària. I això és el que succeirà”, ha assegurat Ramírez en la ràdio del club.

El dirigent ha recordat que Canàries “passarà el dilluns íntegrament a la fase 3 si no succeeix alguna cosa aquesta setmana”, i que per això ja han “negociat” amb LaLiga “la possibilitat d’obrir” l’estadi per als afeccionats de l’equip, la qual cosa ha estat vist de bon grat per Javier Tebas. “LaLiga està encantada que es pugui retransmetre un equip amb públic a les grades”, ha afegit sobre aquest tema.

“Les competències sanitàries passen ja al govern de Canàries i el president ha estat sensible a la nostra petició i ha donat el seu vistiplau. El Cabildo també ho ha vist amb bons ulls. LaLiga ens ha exigit uns protocols que estem dissenyant i després necessitem l’autorització de les autoritats sanitàries de Canàries, i una vegada se’ns doni, que no hi haurà problema, donarem la setmana que ve una roda de premsa i explicarem als nostres afeccionats que podran assistir a animar al seu equip davant el Girona”, ha subratllat.

Per a Ramírez, “aquesta és la millor notícia que es podrien emportar els afeccionats”. “Serà un toc de distinció amb la resta d’equips, per això no ens havíem manifestat en relació amb els abonaments de la temporada. Estàvem treballant per aconseguir una meta que ningú es podia imaginar que la poguéssim aconseguir i dir-ho quan fos el moment oportú”, ha indicat.

El president de la UD Las Palmas ha reconegut que han estat “bastant ambiciosos” per aconseguir aquest objectiu i que per dur-lo a terme hauran de “prendre mesures” i fer “un treball dur” per col·locar als afeccionats respectant la distància social, agrupar els familiars que puguin estar junts i “entrar per tandes”. “Donarem un exemple al món de com som d’organitzats en la nostra terra”, ha sentenciat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa