Món Esport
LaLiga ajorna l’eliminatòria del play-off d’ascens entre el Girona i l’Almeria
  • CA

El Girona ha anunciat aquest dimecres que LaLiga ha comunicat que la seva eliminatòria del play-off d’ascens contra l’Almeria, que havia de començar aquest dijous a Montilivi i s’havia de resoldre el diumenge a Andalusia, ha estat ajornada. En la mateixa línia de la improvisació que ha demostrat l’entitat que presideix Javier Tebas des que va decidir suspendre el Deportivo-Fuenlabrada per un brot de coronavirus al conjunt madrileny, la patronal no ha informat sobre la nova data en què el conjunt blanc-i-vermell començarà el seu camí de retorn a Primera.

Per raons òbvies, l’altra semifinal del play-off, entre el Saragossa i l’Elx o el Fuenlabrada (els madrilenys en tenen prou amb un empat davant el Deportivo, que ja no pot fer res per evitar el descens a Segona B, per acabar la Lliga Smartbank com a sisens) tampoc es disputarà aquest dijous tal com estava previst. Tebas ja va advertir que el partit que falta per finalitzar la temporada regular es disputarà tan aviat com sigui possible i el més normal és que després ja arribarà el torn de les eliminatòries d’ascens. El calendari amb què es treballa, segons ha transcendit, contempla que el Deportivo-Fuenlabrada es jugui el 30 de juliol.

La realitat, sigui com sigui, és que fins al mes d’agost el Girona no lluitarà per aconseguir el seu gran objectiu d’aquesta temporada. Ara per ara, la situació és molt incerta, sobretot tenint en compte que diversos clubs ja han anunciat que emprendran accions legals contra la decisió de LaLiga de no suspendre l’última jornada de Segona i adulterar, d’aquesta forma, la competició. L’equip més afectat va ser el Deportivo, que va baixar a la categoria de bronze del futbol espanyol sense tenir la possibilitat de jugar el seu partit i que ja ha deixat molt clar que arribarà fins al final –si cal a la justícia ordinària– per defensar els seus interessos i els dels seus afeccionats.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa