Juanpe celebra el gol de l'empat que va donar un punt a Girona a Balaídos
Juanpe celebra el gol de l’empat que va donar un punt a Girona a Balaídos | Girona FC

 

El Girona FC va curt de centrals. És una realitat que ja reconeixia Quique Cárcel quan en les darreres hores del mercat de fitxatges el club aconseguia fer-se amb els serveis de David Timor, mig centre defensiu que pot endarrerir la posició fins a l’eix de la defensa en cas de necessitat. Amb vista a l’encontre de demà enfront del Betis al Benito Villamarín (18:30 h), saltaven les alarmes quan Juanpe s’absentava de l’entrenament de dimecres. La possible baixa del canari, unida a la de Bernardo per acumulació de tergetes i d’Alcalá per lesió, deixava la defensa blanc-i-vermella en quadre. Finalment el canari sembla recuperat de les molèsties i apunta a la titularitat, esvaint pel moment els senyals d’alarma.

Pablo Machín disposa de cinc centrals naturals a la seva plantilla: Bernardo, Muniesa, Alcalá, Ramalho i Juanpe. Els tres primers, cridats a ser els titulars a la defensa de tres que el tècnic sorià dibuixa des que va aterrar a Girona fa quatre temporades. En les 12 jornades que van de lliga, únicament en quatre ocasions ha pogut comptar amb la disponibilitat dels tres alhora. El darrer cop, el 20 de setembre a Leganés.

Alcalá torna a passar pel quiròfan i s’allarga indefinidament el temps de baixa

 

Després d’arrossegar molèsties durant diverses setmanes, el central murcià va decidir passar pel quiròfan el dilluns 2 d’octubre. La raó de l’operació era una inflamació al primer dit del peu dret a causa d’uns problemes a la cua de l’astràgal. La data de la intervenció es va consensuar per tal d’aprofitar l’aturada per seleccions i minimitzar el nombre de partits de baixa. En un principi, l’operació duta a terme pels doctors Antoni Mora i Sergi Sánchez a l’Hospital General de Catalunya ser un èxit, i el període de recuperació es va establir d’entre quatre a sis setmanes. Tot apuntava que els pronòstics més optimistes es complirien, quan el central va començar a fer cursa contínua dues setmanes més tard. Però les bones sensacions inicials es van capgirar quan les molèsties es van accentuar deixant entreveure una possible infecció a la zona operada, que finalment l’ha fet passar de nou pel quiròfan.

 

El club comunicava el passat dimarts que Alcalá s’havia sotmès la tarda anterior a una artroscòpia per avaluar l’estat de la lesió al turmell dret. En aquest cas, l’operació va ser practicada a la Clínica Quirón pel doctor Ramon Cugat, i va consistir en la neteja de la zona afectada i l’extracció d’unes mostres que desprendran el tractament a seguir.Nou comentari