Sergio Ramos, amb dues dianes, i el ‘Choco’ Lozano, amb una, van ser dos dels jugadors més destacats del partit d’anada (4-2). | GIRONA FC

L’Estadi Municipal de Montilivi, el mateix que fa un temps, quan el futbol i el destí li negaven al Girona la possibilitat de conquistar la Primera Divisió de les formes més doloroses i cruels que un es pot arribar a imaginar, semblava acollir una espècie de maledicció, vol viure aquest dijous (21.30h, beIN LaLiga) una de les nits més brillants de la història de l’entitat blanc-i-vermella. És innegable que el Reial Madrid de Santiago Solari, que saltarà a la gespa de Montilivi amb la tranquil·litat que li concedeix el 4 a 2 aconseguit en el partit d’anada, és l’indiscutible favorit per superar l’eliminatòria, però els homes d’Eusebio Sacristán afronten la tornada dels quarts de final de la Copa del Rei amb la certesa de no tenir res a perdre, d’haver arribat més lluny del que ni el més optimista dels seus aficionats es podia atrevir a plantejar.

 

“Tenim possibilitats d’aconseguir el que seria una proesa històrica pel nostre club. Donarem el millor de nosaltres. Tenim davant nostre una oportunitat molt bonica. I volem aprofitar-la. Volem descobrir fins on ens pot portar la il·lusió. I és que, entre tots, unint forces, podem ser capaços de fer realitat el que és un somni”, proclamava ahir el tècnic val·lisoletà, escenificant l’ambició d’un equip que vol continuar fent història, que vol continuar buscant on és el seu sostre. És cert que el Girona acumula deu partits consecutius sense conèixer la victòria i que el coixí sobre el descens s’ha reduït perillosament fins als tres punts actuals, però els blanc-i-vermells s’aferren a la competitivitat que demostren en cada jugada i al màgic 2 a 1 amb què van derrotar el Reial Madrid de Zinédine Zidane en el primer partit entre ambdós conjunts a la màxima categoria del futbol estatal. El resultat d’aquell inoblidable 29 d’octubre del 2017 no els serviria als futbolistes d’Eusebio per classificar-se per les semifinals, però els ensenya el camí que han de seguir si volen batre un Madrid que en els últims partits ha recuperat les bones sensacions de la mà de futbolistes com Karim Benzema, Sergio Ramos o Vinícus Junior.

 

Convençut que la principal prioritat del Girona és aconseguir la permanència i que el partit més important de la setmana és el d’aquest diumenge al camp de l’Eibar, un dels pocs equips contra els que els blanc-i-vermells encara no han pogut puntuar des que són a Primera, Eusebio tornarà a introduir rotacions en totes les línies del seu onze, que tornarà a barrejar teòrics suplents, com Gorka Iraizoz, el porter de la Copa, Marc Muniesa o el ‘Choco’ Lozano, amb futbolistes del filial, com un Seung-Ho Paik que podria ser titular a la mitja punta del 3-5-2 del Girona, i amb teòrics titulars, com Bernardo Espinosa, que no podrà jugar a Ipurua per sanció o un Cristhian Stuani que ha anotat tres dianes en els tres partits que ha jugat contra el Madrid amb el Girona i que avui podria ser la gran referència ofensiva dels de Montilivi.

 

Possible alineació: Gorka Iraizoz; Jonás Ramalho, Juanpe, Bernardo Espinosa, Marc Muniesa, Raúl García; Douglas Luiz, Àlex Granell, Seung-Ho Paik; ‘Choco Lozano’ i Cristhian Stuani.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa