Món Esport
Guanyar per continuar caminant cap a la permanència
  • CA
Els jugadors del Girona celebren un dels gols de l'equip al Santiago Bernabéu.
Els jugadors del Girona celebren un dels gols de l’equip al Santiago Bernabéu. | EFE

Després de frenar la imparable caiguda lliure que havia situat l’equip a tan sols un punt de l’abisme i que havia alimentat tots els vells fantasmes amb un victòria tan històrica com inesperada al Santiago Bernabéu (1-2), el Girona rep aquest vespre (21.00h, GOL) la Reial Societat a Montilivi en un partit en què els homes d’Eusebio Sacristán intentaran donar continuïtat a les bones sensacions que van transmetre contra el Reial Madrid i augmentar fins a set el coixí de punts sobre les posicions de descens. El tècnic val·lisoletà, de fet, podria tornar a disposar el 4-1-4-1, amb Douglas Luiz com a pivot i Pedro Porro a l’extrem dret, que tan bon resultat li va donar en el duel contra el conjunt blanc, un partit en què els gironins van posar fi una ratxa de fins a deu jornades consecutives sense sumar els tres punts.

 

Aquest dilluns, els blanc-i-vermells saltaran al camp amb la intenció de trencar una altra estadística dolorosament negativa, la que indica que no vencen a Montilivi en la lliga des que el passat 27 d’octubre van derrotar el Rayo Vallecano, a qui els blanc-i-vermells visitaran divendres en un partit clau per la lluita per la permanència a l’elit, per 2 a 1 gràcies a un doblet de Portu. El voluntariós davanter murcià, l’autor de la diana que va culminar la remuntada al Santiago Bernabéu, tornarà a ser, amb Cristhian Stuani, la referència ofensiva d’un onze en què la principal incògnita es troba en l’acompanyant de Borja García a la mitja punta, una posició en què tan Pere Pons com Àlex Granell o Aleix García parteixen amb opcions de ser titulars. Seydou Doumbia, Marc Muniesa i Bernardo Espinosa, que tornarà a liderar la defensa blanc-i-vermella, són les tres grans novetats en la convocatòria d’un Eusebio que per primera vegada en tota la temporada no s’ha vist forçat a citar cap futbolista del Peralada. El d’aquest vespre, a més, serà un duel especial pel tècnic del Girona, que s’enfrontarà al que va ser el seu equip entre el 2015 i el 2018. El conjunt txuri urdin, ressuscitat des de l’arribada d’Imanol Alguacil, afronta la visita a Montilivi sense quatre dels seus titulars (Willian José i Theo Hernández, sancionats, i Asier Illarramendi i Adnan Januzaj, lesionats), però amb l’objectiu de mantenir-se a prop de l’Europa League i d’encadenar la desè partit sense conèixer la derrota.

 

Possible alineació: Bono; Jonás Ramalho, Bernardo Espinosa, Juanpe, Raúl García Carnero; Douglas Luiz, Pedro Porro, Pere Pons, Borja García, Portu; i Cristhian Stuani.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa