Granell celebra el Dia Internacional de la Dona amb un braçalet morat

El col·legiat del partit entre el Girona i el València, Del Cerro Grande, ha arbitrat el compromís amb un xiulet del mateix color

Els capitans dels primers equips del Girona, amb el braçalet morat.

Els capitans dels primers equips del Girona, amb el braçalet morat. | Girona FC

Àlex Granell és un futbolista que mira i veu molt més enllà del terreny de joc. No va tenir cap problema a dedicar la victòria al Bernabéu als presos polítics i, dos dies després del Dia Internacional de la Dona, el capità del Girona ha lluït, durant el partit contra el València, un braçalet morat. No ha estat l’únic que ha reivindicat les dones a Montilivi aquest diumenge: el col·legiat del duel, Del Cerro Grande, ha arbitrat el compromís amb un xiulet del mateix color.

 

A més, el Girona, com el Leganés, el Rayo Vallecano i els equips més humils de la Primera Divisió espanyola, ha tingut un gest de grandesa que els millors equips de la Lliga no han protagonitzat. El conjunt blanc-i-vermell s’ha bolcat contra l’homofòbia i el masclisme i ha promogut diferents accions: totes les jugadores dels equips femenins del Girona han fet acte de presència a les grades de Montilivi i totes les cançons que s’han escoltat pels altaveus de l’estadi abans i després del partit han estat de cantants femenines.

Nou comentari