El Girona fa soci Guardiola en una visita del tècnic als camps d’entrenament

El club català ha fet entrega d’una samarreta i un carnet a l’entrenador del Manchester City

Josep Guardiola ha aprofitat l’aturada de seleccions per fer una fugaç visita al Girona FC. El tècnic de Santpedor ha anat al centre d’entrenament del club català i ha presenciat part de l’entrenament del primer equip on s’ha retrobat amb un vell conegut: Juan Carlos Unzué. L’entrenador de l’equip gironí va formar part de l’equip tècnic de Guardiola en les dues primeres temporades al Barça, com a entrenador de porters.

El tècnic del Manchester City ha estat acompanyat de Delfí Geli, president del Girona; Pere Guardiola, el seu germà i director executiu de l’empresa accionista del club i Ignasi Mas-Bagà, director general de l’entitat. Aprofitant la visita, el club ha volgut fer entrega a Guardiola d’una samarreta de l’equip i un carnet, que l’acredita com a soci del club.

Guardiola també ha visitat les instal·lacions de La Vinya, on s’entrena l’equip des de l’any passat i ha tingut l’oportunitat de parlar amb els capitans Àlex Granell i Aday Benítez. L’entrenador català té gran part de la plantilla desplaçada pels compromisos de seleccions però ja té un ull posat en el pròxim partit a la Premier, que serà el dissabte 14 a Carrow Road, l’estadi del Norwich.

Més informació

Nou comentari