El Girona depèn d’ell mateix per jugar el play-off d’ascens, ja que l’empat de l’Sporting de divendres li serveix en safata aquesta possibilitat. A pesar que els gironins afrontaven el matx amb moltes baixes, de fet, Stuani només ha pogut jugar mitja hora, avui els de Francisco han complert i han aconseguit una victòria importantíssima al camp de l’Oviedo.

Tot i això, el Girona no ha tingut bona sort durant la primera part. Tot i dominar de forma tímida el ritme del partit, els gironins no han sabut concretar les seves minses oportunitats. De fet, l’Oviedo hauria pogut avançar-se en el marcador després d’una rematada de cap d’Edgar que ha sortit desviada per poc.

A la segona part, la reacció de Yoel Bárcenas ha dinamitat el partit. El de Panamà ha marcat el 0-1 després de desbordar el seu defensa i creuar la pilota fins al fons de la porteria asturiana. A partir d’aquest instant, el Girona ha intentat adormir el partit i controlar el ritme del matx, però l’Vídeo no s’ha rendit i ha buscat desesperadament el gol de l’empat. Per sort, aquest no ha arribat i els de Francisco segueixen tenint oberta, de bat a bat, la possibilitat de jugar el play-off d’ascens.