Món Esport
El Girona acorda una rebaixa salarial amb els jugadors i els treballadors

El Girona ha informat aquest dissabte que ha descartat presentar un ERTO “malgrat que les circumstàncies ho permetien” però que ha arribat a un acord amb la plantilla del primer equip per “rebaixar-se el seu salari en funció de les circumstàncies que puguin afectar el tancament de l’actual temporada”. El pacte, segons ha especificat el club, català, contempla una rebaixa del 15% en el cas que no es pugui reprendre la competició i d’un 3% si es fa a porta tancada i també inclou el cos tècnic i la direcció del club.

“Aquestes mesures ajudaran a pal·liar l’impacte causat per la situació excepcional que estem vivint aquesta temporada. El Girona vol agrair la comprensió i col·laboració que han mantingut els jugadors en tot moment, com estan fent aquests dies amb altres accions de l’entitat”, ha afegit en el seu comunicat l’equip de Montilivi, “orgullós de la resposta de les persones que formen aquesta gran família en uns moments tan difícils i que refermen els valors que intenta transmetre més enllà del terreny de joc”.

A més, el Girona també ha proposat a la resta de treballadors “sumar-se a aquesta acció amb una rebaixa voluntària del 3% del seu salari anual”. “El Girona també vol fer arribar el seu més profund condol a les famílies de les persones que han perdut la vida a conseqüència de la Covid-19 i reconèixer la gran tasca de tots els professionals, tant sanitaris com de la resta de treballadors de feines essencials, que estan a primera línia en aquests moments tan complicats. Tots estem en deute amb ells”, ha finalitzat el text del club blanc-i-vermell.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa