No ha estat el dia del Girona. Martiritzats per les baixes i descentrats per l’actuació del col·legiat, els gironins sumen la quarta derrota del curs davant un Mallorca més efectiu i que ha aprofitat la desesperació d’un Girona que ha acabat altra vegada amb dos jugadors expulsats (0-1). Finalment, ni l’empenta ni les ganes que aquest any sí caracteritzen l’equip de Francisco han estat suficients per esgarrapar un punt.

La tarda ja ha començat malament. El Mallorca, molt superior en els primers compassos, ha aprofitat que els locals encara no s’havien assentat al terreny de joc per plasmar el seu domini al marcador (0-1). L’experico Salva Sevilla, d’una rematada marca de la casa, superava Juan Carlos i començava a jugar amb la desesperació d’un equip gironí que, per més inri, ha vist com el col·legiat li anul·lava l’empat 20 minuts després en interpretar que Pablo Moreno havia fet falta a un defensa del Mallorca abans d’enviar la pilota al fons de la xarxa.

Enfurismats i amb el rellotge en contra, els catalans ho han intentat a la segona meitat. Però només Mamadou, l’home més encertat d’aquest Girona, ha estat capaç d’inquietar la porteria d’un solvent Manolo Reina. El final, tot i això, ha estat esperpèntic. Amb els de Francisco amb la derrota coll avall, l’àrbitre González Esteban ha expulsat Jonas Ramalho per una empenta a un rival davant l’àrea tècnica, i a Mamadou Sylla per protestar amb el partit ja acabat.   



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Lluís C a novembre 15, 2020 | 12:27
    Lluís C novembre 15, 2020 | 12:27
    El fet de ser un equip català i haver guanyat a casa del Real Pudrit, ho pagarem molts anys...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa