Món Esport
El Girona anuncia una sorpresa després del tancament del mercat

El teló baixava amb una sola incorporació a l’escenari. El Girona FC havia obrat, fins la mitjanit, la sola incorporació del volant Iván Martín en tot el mercat de fitxatges hivernal. Quique Cárcel, però, tenia un as guardat a la màniga. El club gironí acaba d’anunciar la contractació del polivalent futbolista i excapità de l’Espanyol Víctor Sánchez, i d’aquesta manera tanca un bon mes de gener a les oficines.

El català ha signat fins al final d’aquesta temporada. Arriba lliure, després d’haver rescindit contracte amb el Western United australià el passat mes de setembre. Previsiblement reforçarà la posició de migcentre defensiu i competirà així amb Pol Lozano. Però Sánchez també ha actuat com a lateral dret i com a central en la seva llarga trajectòria. Més enllà de les seves nou temporades a l’Espanyol, Víctor Sánchez també ha passat pel Neuchatel suís, el Getafe i el Xerez. I va sortir de La Masia. De fet, Víctor Sánchez va disputar 12 partits en el Barça del primer triplet, a les ordres de Pep Guardiola.

El Girona, doncs, afrontarà la segona meitat de la temporada havent mantingut els mateixos futbolistes que l’han dut a ser on és ara mateix -setè a la Segona Divisió, a només un punt de les places del play-off de promoció a Primera-, i sumarà l’ambició d’Iván Martín i la veterania de Víctor Sánchez. El primer va arribar fa quatre dies, i va debutar-hi fa tres, amb poc més de mitja hora en la derrota al camp de l’Amorebieta. Prové de l’Alabès. Va arribar a Mendizorroza l’estiu, i des de llavors només ha tingut l’oportunitat de vestir-se de curt en vuit partits.

Martín, que pertany al Vila-real i per tant també arriba cedit al Girona, ha vingut amb la intenció “de poder ajudar l’equip i d’aconseguir que pugi a Primera Divisió”. Martín coincidirà amb un altre exfutbolista del Vila-real, Álex Baena. I, segons ha explicat Martín, Baena va explicar-li que “el joc que practica el Girona pot ajudar-me a seguir creixent. Els dos vam criar-nos amb l’estil de joc del Vila-real, i el futbol que practiquem aquí n’és semblant”.

La de Martín, doncs, ha sigut, fins ara, l’única incorporació hivernal gironina. Tot i això, els dirigents no ho donen per tancat. De fet, després de la visita a l’Amorebieta, el president, Delfí Geli, va anunciar que buscaven un futbolista “que ens ajudi i millori el nivell que ja tenim”, en un mercat “que no és senzill”.

Aquesta tessitura, unida a la bona dinàmica de l’equip entrenat per Míchel al campionat de Lliga, conforma un Geli que també va recordar que “hem de confiar en el què tenim”, que “l’equip està rendint bé”, i que “lògicament quants més siguem més sumarem, però estem en un projecte de paciència, amb jugadors joves que han de ser importants al futur”. A falta de resoldre les incognites dels agents lliures, el Girona fa una crida a creure en Cristhian Stuani, Borja García i companyia.



Més notícies
Dembélé, amb Joan Laporta | FC Barcelona
El Barça contempla dues vies per fulminar Dembélé imminentment
Notícia: El Barça contempla dues vies per fulminar Dembélé imminentment
Comparteix
Segons el diari As, la intenció del club és que el davanter francès no segueixi fins al juny
Bartomeu, expresident del Barça | EFE
Els quatre delictes que hauria comès Bartomeu
Notícia: Els quatre delictes que hauria comès Bartomeu
Comparteix
El dany econòmic supera els 30 milions d'euros

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa