Món Esport
El Girona desaprofita una oportunitat d’or per somiar amb l’ascens directe (2-2)
  • CA

Una altra vegada, el Lugo ha frustrat el Girona en el temps d’afegit. Cinc anys després d’aquell 7 de juny de 2015 en què una diana de Caballero va evitar l’ascens directe del conjunt blanc-i-vermell a Primera i el va enviar al play-off, la història s’ha repetit. Els de Francisco, immersos en una molt bona dinàmica, han estat a punt d’aprofitar una oportunitat d’or per fer possible el somni de tornar directament cap a la màxima competició del futbol estatal, sense haver de passar per la fase de promoció. Durant els últims vint minuts s’han vist a només dos punts de la segona posició, ocupada per l’Osca. Un gol de Cristian Herrera en l’últim segon, però, ha retornat els catalans a la realitat (2-0)

El Girona ha evidenciat, a l’Anxo Carro, que és un equip diferent des de l’arribada de Francisco a la seva banqueta. El tècnic andalús li ha canviat la cara. És un conjunt molt més competitiu, capaç de capgirar el marcador. Sense anar més lluny, avui ha començat perdent: als 17 minuts, Iriome ha obert la llauna en aprofitar una pilota morta a dins de l’àrea. Els gironins no han abaixat els braços i han picat pedra fins que han igualat el matx. Rahmani ha comès penal per mans i Stuani, des dels onze metres, no ha perdonat. Ja ha marcat 27 gols aquesta temporada. A la represa, els visitants han tornat a dominar i el Lugo no s’ha aproximat amb perill a l’àrea de Riesgo. Aday, amb un llançament de falta que ha impactat contra un rival, ha fet somiar el Girona.

Quan semblava que els tres punts viatjarien cap a Montilivi, no obstant això, Cristian Herrera ha caçat una pilota a la frontal de l’àrea i ha llançat un gerro d’aigua freda al cap de l’equip blanc-i-vermell. Han tornat els fantasmes del passat. Amb el punt sumat, els de Francisco s’han situat a tres punts de l’Osca, que ara mateix ocupa la segona posició. Si el Saragossa supera l’Oviedo aquest diumenge, però, l’ascens directe s’escaparà a sis punts quan només falten dues jornades per al final. El Cadis i l’Alcorcón seran els dos rivals dels gironins en la darrera setmana de la Lliga Smartbank.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa