El Girona també compensarà els seus socis pels partits a porta tancada

El club blanc-i-vermell proposa tres alternatives als seus afeccionats més fidels

La Lliga no ho ha fet oficial, però Javier Tebas ja ha deixat molt clar que el retorn de la Lliga no anirà acompanyat d’afeccionats a les grades. En aquest sentit, clubs com l’Espanyol han pensat en els seus seguidors més fidels i han impulsat iniciatives per compensar-los econòmicament. D’altres com el Barça encara no s’han posicionat públicament al respecte, encara que ara per ara l’entitat blaugrana no té la intenció de fer-ho.

El Girona, l’altre equip català del futbol professional, sí que ha decidit tenir un gest amb la seva afició. “Cal ser realista i, tot i que encara no s’ha confirmat oficialment per part de La Lliga, els cinc partits que resten per disputar a Montilivi s’hauran de jugar a porta tancada. Davant aquesta situació, el club compensarà la part proporcional de l’abonament d’aquests cinc compromisos, que corresponen al 23,8% dels 21 partits inclosos en l’abonament de la temporada 2019/20”, ha informat el Girona mitjançant un comunicat en què també ha explicat les tres alternatives de compensació que oferirà.

D’una banda, “els abonats podran decidir que la quantitat econòmica a reintegrar pel club es destini a projectes socials de diferents àmbits ja siguin sanitaris, educatius”; de l’altra, “podran acumular la compensació, com a descompte per l’abonament de la pròxima temporada, la 2020/21”; per últim, els socis optaran al reintegrament de l’import proporcional “tenint en compte tots els descomptes aplicats”. “Respecte al descompte per assistència s’adaptarà per premiar aquells abonats que hagin acompanyat fidelment a l’equip durant la temporada”, ha finalitzat el Girona.

Més informació

Nou comentari