Món Esport
El Girona es classifica per al play-off d’ascens a Primera (2-1)
  • CA

El Girona ha guanyat el Cadis a Montilivi i s’ha classificat matemàticament per al play-off d’ascens a Primera (2-1). Els de Francisco, que ha canviat la imatge blanc-i-vermella i ha dotat l’equip de competitivitat, s’han imposat al conjunt andalús gràcies a un doblet de Cristhian Stuani. D’aquesta forma, l’equip català lluitarà per tornar a Primera un any després de baixar.

La victòria de l’Osca ha enderrocat les possibilitats d’ascens directe, però el Girona no es vol rendir. No ha fallat contra el Cadis, que el cap de setmana passat va pujar a Primera, gràcies a dos gols del seu líder ofensiu. El primer ha estat a la primera meitat, gràcies a una assistència de Gumbau, i el segon a la represa, de penal. Stuani és sinònim de gol. I de felicitat.

Després de l’ascens del Cadis i l’Osca, el Girona està obligat a superar el play-off per tornar a Primera. Després del triomf d’aquest divendres a Montilivi, però, la participació gironina en les eliminatòries d’ascens està assegurada i el partit del pròxim dilluns davant l’Alcorcón només servirà per accedir a la fase definitiva en la millor posició possible.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa